© VIER

“‘Mijn Lief is Vrijgezel’ was soms mini-versie van ‘Temptation Island’”

Een mini-versie van ‘Temptation Island’. Dat is hoe Deena Hendrickx (28) het nieuwste televisiespel ‘Mijn Lief is Vrijgezel’ op VIER omschrijft. Als vrijgezelle moet Deena ontmaskeren wie van de vier deelnemende mannen ook echt single is.

nadb

In het programma gaat Deena - die al een jaar single is - op date met vier mannen. Ze beweren allemaal vrijgezel te zijn, maar slechts één van hen is dat ook echt. De 28-jarige Deena moet de drie leugenaars ontmaskeren. Slaagt ze erin, dan wint ze een reis. Als ze een man kiest die al een vrouw of een vriendin heeft, dan wint dat koppel de reis.

“Ik begon eraan met flink wat zenuwen”, zegt vrijgezelle Deena Hendrickx in Dag Allemaal. “Ik ben helemaal geen flirter. Voor die verleidingsspelletjes zou ik me in een rolletje moeten wringen, dacht ik. Maar het viel enorm mee. De mannen gingen ervoor, en ik heb me door hen laten leiden. Intussen luisterend, observerend...”

‘Temptation Island’

Sommige mannen gingen zelfs heel ver om Deena ervan te overtuigen dat zij vrijgezel waren. “Ik mag niet te veel verklappen natuurlijk, maar ik ben ervan overtuigd dat niet alle mannen zich aan de afspraken met hun partner hebben gehouden. Want het ging er soms toch pikant aan toe, vind ik.”

De vrijgezelle noemt het programma zelfs een mini-versie van ‘Temptation Island’. “Dat is zeker niet overdreven”, zegt ze. “Mocht ik een relatie hebben, ik zou m’n vriend nooit mee laten doen aan ‘Mijn Lief is Vrijgezel!’. Hem zo bezig zien met een andere vrouw? Nee, dat is niks voor mij. Ik ben een serieus meisje. Wat niet wegneemt dat ik me ontzettend heb geamuseerd.”

‘Mijn Lief is Vrijgezel’ vanaf 4 juli op VIER.