© Archief

Kwakkelweer houdt nog even aan

Het blijft dinsdagmiddag meestal droog met van tijd tot tijd zon. Er waait een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen. De maxima bedragen 17 tot 22 graden.

Dinsdagavond en -nacht verschijnen er enkele buien, in hoofdzaak over de noordelijke helft van het land. In het tweede deel van de nacht wordt het droog vanuit het westen bij minima van 11 tot 14 graden.

Woensdag blijft het op de meeste plaatsen droog met geregeld zon. Later in de namiddag neemt de bewolking toe en vooral in de avond en nacht valt er regen. De wind waait matig, aan zee later krachtig uit het zuidwesten en ‘s avonds uit het zuiden. De maxima bedragen 17 tot 20 graden.

Donderdag is het eerst grijs en regenachtig. Later verschijnen er geleidelijk opklaringen, het eerst over het westen van het land. Vrijdag domineert de bewolking waaruit plaatselijk wat motregen valt. Vooral aan zee steekt de wind de kop op.

Van zaterdag tot en met maandag is het, afgezien van een enkele bui, vrijwel droog met af en toe zon. Vanaf dinsdag worden de neerslagkansen weer wat groter. De middagtemperatuur schommelt meestal rond 20 graden.