© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Will Tura onthult zijn ster op expo 'De Sixties'

Op de permanente expo 'De sixties' in Bokrijk kan je vanaf deze zomer met de interactieve identiteitskaart van Will Tura een terugblik werpen op zijn jeugd en indrukwekkende carrière. Will Tura mocht er op de stoep aan het tankstation zijn ster in de ‘Walk of Fame’ onthullen

Chretien Paesen

Vorige maandag ontving Bokrijk Will Tura. De legendarische Vlaamse zanger-componist oogde bijzonder fris en monter. Hij volgt in 'De Sixties' Luc Appermont, Zaki en Paula Sémer op die al een interactieve identiteitskaart kregen in het huis van herinneringen van de zestiger jaren.

“Ik wil graag verdergaan met muziek maken en optreden”, aldus Will Tura. “Maar dan niet meer in het helse tempo van vroeger”, schertste hij. “In de tijd die nog vóór mij ligt wil ik mij nog meer gaan toeleggen op kwaliteit."

Will Tura heeft zich door dochter Sandy laten overtuigen om aan de biografie mee te werken. Sandy vergezelde trouwens haar vader tijdens de persvoorstelling in Bokrijk. In elk lokaal van 'Dee Sixties' heeft de zanger wel een of andere anekdote of herinnering te vertellen. Er wordt deze zomer een heel bijzonder en persoonlijk verhaal verteld over Will Tura in Bokrijk.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio