© pn

Het grote verdriet van Tanja Dexters

Tien jaar waren ze samen. Tanja Dexters (39) en zakenman Miguel Dheedene. Maar zo’n twee maanden geleden kwam het tot een breuk. In Story doet de ex-Miss België openhartig haar verhaal.

nadb

In werkelijkheid zat er al een paar jaar een haar in de boter. Miguel begon vier jaar geleden namelijk te flirten met een meisje dat voor hem werkt. Dat zegt Tanja Dexters in Story.

Die flirt woog zwaar op hun relatie. “Sinds hij dat meisje had leren kennen, had Miguel altijd last van de zomerblues. Hij wilde dan proeven van het vrijgezellenleven. In de winter lachten we er zelfs mee: dat Miguel een andere persoon werd in de zomer. Omdat we de rest van het jaar een ijzersterke relatie hadden, heb ik veel getolereerd.”, zegt Tanja, die samen met Miguel een zesjarig dochtertje Valentina heeft.

Breuk

Miguel zou zelf zeggen geen relatie te hebben met het 24-jarige meisje, maar in de paasvakantie kwam het toch tot een breuk tussen hem en Tanja. Die breuk had de ex-Miss België niet zien aankomen.

© Photo News

“Ik voelde dat Miguel op zoek was naar iets anders, maar ik dacht altijd dat het maar een tijdelijk probleem was. Ik besef immers wel dat je in het leven andere interessante mensen tegenkomt, maar zolang je je relatie boeiender vindt dan die flirt, kan je dat als koppel overwinnen. (...) Ik begrijp niet dat hij tien mooie jaren zomaar weggooit. En blijkbaar is Valentina ook geen reden om voor onze relatie te vechten.”

Maar een tweede kans zit er niet meer in. “Er is intussen al te veel kapotgemaakt. Het zou wel zonde zijn als hij later beseft dat ik toch de vrouw van zijn leven was, want mijn leven gaat verder. Zelfs als hij al binnen enkele maanden wil terugkomen, heb ik daar geen zin in. Misschien maken we dan binnen vijf of tien jaar hetzelfde mee. Nu heb ik nog een heel leven voor mij en kan ik een nieuwe start maken”, klinkt het.