Erhan Demirci: "Ik was een etterbak. Echt, een keiharde etterbak"

Print
Stand up Comedian Erhan Demirci groeide op in Ham en trok op zijn 20ste naar Brussel. Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde hij al met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 en de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte. Die maakt hij nu waar tijdens zijn optredens in theater en op televisie. In zijn acts ontziet Erhan geen enkel onderwerp en noemt hij zich Brusselaar, dan weer Limburger, Turk of Vlaming. De nieuwsgierigheid van Goedele heeft hij alleszins gewekt, zij wilde wel eens weten wie deze man in het dagelijkse leven is. Het werd een geanimeerd gesprek over humor, etterbakjes, kansen grijpen en … voetbal!

Erhan Demirci ontmoet Goedele voor de eerste keer in levende lijve. Meteen blijkt dat hij ook in het dagelijkse leven veel humor met zich meedraagt.

 

Geen glaasje bubbels voor Erhan, hij drinkt zwarte thee. Meteen een gelegenheid voor Goedele om hem te vragen of hij zich verbonden voelt met de Islam. 

 

Erhan groeide op in Ham maar trok toen hij volwassen werd naar Brussel. Om opnieuw zijn weg te vinden, zo blijkt. 

 

“Lachen met alles en iedereen, kan dat?”, vraagt Goedele zich af. Mag er bijvoorbeeld ook gelachen worden met de Turkse premier Erdogan? 

 

Goedele wordt soms verweten teveel over seks en relaties te praten, maar hoe zit dat dan met voetbal? "Is de aandacht die we aan voetbal geven niet overdreven?", vraagt Goedele zich af.

Bekijk meer video's van 'Op het dak met Goedele'