© Facebook

Noodlot slaat toe tijdens huwelijksreis: koppel abrupt uit elkaar gerukt

Brad Williams en zijn echtgenote Lestari genoten van hun prachtige huwelijksreis op het paradijselijke Balinese eiland Nusa Penida. Het moest de mooiste tijd van hun leven worden. Maar tijdens een strandwandeling sloeg het noodlot plots toe...

nadb

Brad en Lestari uit het Australische Perth waren in 2015 al getrouwd, maar reisden naar Bali voor een traditionele ceremonie. Afgelopen donderdag, enkele dagen na de plechtigheid, maakte het getrouwde koppeltje een wandeling op het strand. Maar daar sloeg het noodlot plots toe: een gigantische golf sleurde hen de zee in. Ook het achtjarige zusje van Lestari verdween in het water.

Brad kon op eigen krachten terug aan land kruipen. Zijn echtgenote en haar zusje kon hij niet redden. Er werd meteen een grote zoekactie op touw gezet, maar de hoop om hen levend terug te vinden begon al snel te slinken. 24 uur na de verdwijning trof de politie het lichaam van een 24-jarige vrouw aan op een strand op 20 kilometer van de plaats waar Lestari verdween. De politie vroeg Brad om het lichaam te identificeren in een lokaal mortuarim, maar de man is nog steeds te aangeslagen.

Van het jonge meisje is nog steeds geen spoor.