© www.essevee.be

Brian Hamalainen keert terug naar Zulte Waregem

Brian Hamalainen keert terug naar Zulte Waregem. De Deense verdediger, die de voorbije seizoenen aan de slag was bij KRC Genk en daar nu einde contract was, heeft een contract voor twee jaar getekend aan de Gaverbeek.

tomas

“Ik ben tevreden om terug te kunnen spelen voor deze mooie club”, aldus Hamalainen op de website van Essevee. “Ik heb enkel maar goeie herinneringen aan mijn eerste periode bij Zulte Waregem en ben ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is voor mijn verdere carrière."

"België is mijn tweede thuis geworden en met vijf jaar ervaring in de Jupiler Pro League ben ik vertrouwd met de manier van voetballen hier", klinkt het verder. "Essevee is niet meer dezelfde club van vijf jaar geleden. De club heeft sportief en extra-sportief grote stappen vooruit gezet en mag zich een stabiele club noemen die ieder seizoen de ambitie heeft om play-off 1 te halen. Het totaalplaatje klopt hier voor mij en ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in het nieuwe trainingscentrum en het beste van mezelf te geven in het vernieuwde stadion.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.