© SoulcrateSucka

Trotse papa deelt foto van zijn pas bevallen vrouw, maar iedereen heeft het over iets anders

Een trotse papa deelde op de socialenetwerksite Reddit enkele mooie foto’s van zijn pas bevallen vrouw. Hij had ongetwijfeld veel felicitaties verwacht, maar Reddit-gebruikers hadden vooral aandacht voor het bed waarop de vrouw ligt.

thbe

De vader postte twee foto’s online . Op de eerste foto is zijn hoogzwangere vrouw te zien vlak voor de bevalling. Op de tweede foto ligt de vrouw in dezelfde houding, maar dan wel met haar pasgeboren kindje erbij. “Mijn leven veranderde dit weekend”, schreef de kersverse papa bij de foto.

Maar in plaats van de verwachte felicitaties, kreeg de papa heel andere reacties op de foto’s. Zo reageerden de Reddit-gebruikers vooral op hoe het bed was opgemaakt. Ze wilden ook graag weten waar de man de bedsteun had gekocht.

Meer dan 2300 mensen reageerden op de foto’s. Ze grapten over wat de grote verandering zou kunnen zijn. Zou het gaan om de nieuwe gsm op het nachtkastje? Of het gestreken laken? Een andere gebruiker merkte dan weer op dat er minder kreuken in het laken zitten op de eerste foto dan op de tweede foto.