© Pascal Windmolders

Tennisclub De Born vult zomermaanden met tenniskampen

Tennisclub De Born uit Sint-Truiden organiseert tijdens de zomermaanden juli & augustus tenniskampen voor de Truiense jeugd. Als je voor de vakantie nog op zoek bent naar een leuke, gezonde en sportieve hobby is dit je kans.

Pascal Windmolders

Tennisclub De Born is reeds wijd en zijd bekend voor haar dynamisme en haar jeugdwerking, waarvoor ze trouwens meermaals bekroond werd door de Vlaamse tennisfederatie .

Nu lijkt Tennisclub De Born echter nog een versnelling hoger te hebben geschakeld.

De komende weken zal de club stevig op haar elan blijven doorgaan. De tennisclub, gelegen in het sprookjesachtige Melveren, zet volop in op de jeugd maar vergeet de volwassenen niet. Terwijl zoon of dochterlief in de voetsporen treden van Clijsters en Goffin, kunnen de ouders ‘chillen’ met een streekbiertje op het ruime zomerterras.Voor iedere jeugdspeler of volwassene wordt er een ideaal groeipad uittekent. Omringd door zulke goede zorgen, zal het dan ook niet verbazen dat de kleinkinderen van de eerste leden van De Born momenteel massaal toestromen bij de Truiense club. Tennis over drie generaties tennis heen!De planning van de zomer-tenniskampen is trouwens gekend. De tenniskampen starten 4 juli en zullen wekelijks plaatsvinden. Inschrijven kan nu reeds via de site www.deborn.be

Game, Set & … Match heel de zomer lang!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio