© HBvL

OPROEP. Hoe gaat u gekleed naar het werk?

Een pak met das of een mantelpak op het werk wordt steeds zeldzamer. 71% van de Belgen (74% wereldwijd) vindt ze te formeel voor het moderne kantoor. Vandaag de dag is jeans eerder de regel dan de uitzondering op de Belgische werkvloer (88% - 79% wereldwijd). Dat blijkt uit een recent onderzoek van Regus, een bedrijf dat flexibele werkplaatsen aanbiedt. Zij ondervroegen 40.000 kantoorwerkers uit 100 landen - waarvan bijna 300 in België – werden ondervraagd.

heve04

Tropische temperaturen of niet, slippers horen niet thuis op de moderne werkvloer (91% van de Belgen vindt van niet - 86% wereldwijd). Tegenover het dragen van sandalen op het werk zijn we iets toleranter; voor bijna een derde van de Belgen (32% - 35% wereldwijd) is dit wel aanvaardbaar.

Over het algemeen wordt er een trend in de richting van 'casual' kledij op de werkvloer opgemerkt. Hoe is dat op uw werk? En hoe gaat u zelf gekleed? Haalt u 's morgen het maatpak uit de kast? Of staan de slippers nog klaar van uw laatste bezoek aan het zwembad?

Laat het ons weten en mail naar hier@reageren.be. Vergeet zeker uw naam en GSM nummer niet te vermelden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio