© Instagram Taylor Swift

Taylor Swift crasht huwelijk van fan

Hoewel ze vast zelf nog aan het bekomen is van de breuk met Calvin Harris, besliste Taylor Swift afgelopen weekend toch de liefde te vieren. Dat deed ze door als verrassing op te duiken op het huwelijksfeest van een fan. Voor het pasgetrouwde koppel bracht ze een versie van haar hit 'Blank Space' te berde en ze zong net dat liedje omwille van een heel bijzondere reden.

flb

Taylor Swift kwam niet zomaar op het huwelijk van Max Singer en Kenya Smith terecht. Het was Ali, de zus van Max, die haar een paar maanden eerder had gecontacteerd met een ontroerende brief. Dat deed ze naar aanleiding van de dood van hun moeder in april. Max en Kenya waren toen nog snel getrouwd in het ziekenhuis waar ze op sterven lag. Ze dansten zelfs nog even samen op het liedje 'Blank Space'. Allemaal zodat ze niets zou moeten missen uit de grootste dag uit het leven van haar zoon.

Toen het koppel erna nog een echt huwelijkfeest gaf, vond zus Ali dat Taylor niet mocht ontbreken. En die gaf gehoor aan de oproep. Ze dook op en ging achter de piano zitten om zichzelf bij haar hit te begeleiden die tegelijk ook als openingdans fungeerde. De artieste had voor het koppel ook nog een mooie, zelfgemaakte wenskaart in petto. De moeder van Ali en Max kon het dan wel niet meer meemaken, het was wel een pleister op de wonde voor de familie.

 

Congratulations Max and Kenya!!

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Third wheel ??

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op