© Photonews

Johnny Depp verklaart oorlog aan Amber Heard over honden

Johnny Depp en Amber Heard zijn duidelijk allebei verknocht aan hun honden. Nadat ze de beestjes eerder al Australië binnengesmokkeld hadden omdat ze ze niet konden missen, zijn de Yorkshire terriers Pistol en Boo nu ook de inzet geworden van hun echtscheiding.

flb

Amber Heard zou naar verluidt enkel de voogdij gevraagd hebben over Pistol, de terrier die de biseksuele actrice kreeg van haar ex Tasya van Ree. Johnny Depp zou het echter niet vinden kunnen dat Amber de twee honden uit elkaar wil halen en vraagt dus de voogdij over beiden. "Johnny houdt heel veel van beide honden", zegt een insider aan The Mirror. "Hij vindt het ongelofelijk dat zij suggereert de twee uit elkaar te halen. Geld is er in vergelijking niets bij." Hij zou volgens de anonieme bron ook gezegd hebben dat dit "oorlog" betekende.

Het is al de tweede keer dat de honden de inzet zijn van een rechtszaak. Eerder dreigde Amber Heard al een gevangenisstraf te krijgen omdat ze de hondjes illegaal Australië had binnengebracht toen het koppel naar daar reisde omdat Johnny er opnames had lopen voor het vijfde deel van de 'Pirates of the Caribbean'-saga. Het koppel verscheen toen ook nog in een vreemde video waarin ze zich excuseerden voor het voorval en er zo ongestraft mee wegkwamen.