© IG

© RR

© IG

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Thomas Buffel trouwt met Stephanie

Terwijl heel wat andere spelers al in een ver land onder de zon liggen, kende Thomas Buffel een druk weekend. De 35-jarige aanvoerder van Racing Genk trad in het huwelijksbootje met vriendin Stephanie De Buysser. Zij lag onlangs nog in het ziekenhuis na een chemobehandeling, maar ze straalde op haar feest.

dvd

In maart 2015 werd Stephanie (39) genezen verklaard, maar enkele maanden later sloeg het noodlot voor de tweede keer toe. “Ik vecht nog steeds en moet dat nog een tijdje doen”, vertelde ze toen aan onze krant.

“De dokters zeiden dat ze macroscopisch alles weggehaald hebben, maar dat ze niet wisten wat er microscopisch nog zit.” Ze had goeie hoop, maar in maart van vorig jaar bleek dat het er dus toch nog zat. Microscopisch. Dat kankerbeest. Toch heeft Stepahnie altijd moedig gestreden. “Ik heb tweewekelijks chemo en het is zwaar. Zowel voor mij als voor mijn gezin. Maar we zijn sterk. Mijn gezin is de reden waarom ik blijf vechten", zei ze toen nog.

En dat heeft geloond, dit week trad ze in het huwelijksbootje met KRC Genk-aanvoerder Thomas Buffel. Het koppel heeft een tweeling: Maceo en Fausto.