Het Stoffenhuis

Print
Het Stoffenhuis

Foto: PaBr

Bree - De pittoreske Gerdingerstaat in het centrum van Bree heeft er een unieke winkel bij: Het Stoffenhuis van Sincha Vandistel. Het pand bestaat in feite uit drie delen: een stoffenwinkel, een atelier en een verkoopsruimte met naaimachines.

"Je mag me gerust een echte ‘retro-madam’ noemen", lacht Sincha. "Een paar jaar geleden bestelde ik mijn eerste fifties-jurk uit Amerika en niet lang daarna hingen er ook petticoats, kokerrokken en swing-dresses in mijn kleerkast. Stilaan kreeg ik ook nood aan een originele stoffenwinkel in de buurt; daar ben ik dan maar zelf mee gestart. Een eerste onderdeel van Het Stoffenhuis in een stoffenwinkel: je kan hier terecht voor leuke modestoffen, patronen, retro prints, linten, knopen en nog veel meer toebehoren. We zijn ook officieel verdeler van BERNINA-naaimachines. Een aantal machines staat uitgestald in de verkoophoek; behalve de verkoop bieden we ook een service na verkoop aan met onder meer het onderhoud. Achteraan in het pand is er een workshopruimte voorzien. Daar organiseren we workshops in diverse technieken voor zowel beginners als gevorderden."
De winkel langs de Gerdingerstraat 17 is open op woensdag van 9 tot 12, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 en 13.30 tot 17.30 en zaterdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 17 uur. Tel. 089/73.27.16. Je kan via www.hetstoffenhuis.be ook in de webshop terecht.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio