Inwoners Val-Meer kamperen bij 't Stupke

Print

Foto: Sandra Lenaerts

Val-Meer

Riemst - Kampplaats ’t Stupke in Valmeer heeft het voorbije jaar al heel wat jeugdgroepen en verenigingen mogen verwelkomen. Afgelopen weekend werd het terrein gereserveerd voor de inwoners van Val-Meer. Zij werden immers door vzw ’t Stupke uitgenodigd om een nachtje te komen kamperen.

Enkel de dapperste inwoners trotseerden de hevige regenbuien en sloegen hun tentje op. Dit harde werk werd met beloond met een stevige hamburger waarbij vingers en duimen afgelikt werden.
De volksspelen kregen omwille van het slechte weer noodgedwongen een plekje in het kampgebouw. Toch kon dit de pret niet drukken en waagde zowel jong als oud z’n kans. Enkelen kaapten een leuk prijsje weg. Omdat er kamperen onlosmakelijk verbonden is met kampvuur, werd er tussen de buien door een extra inspanning geleverd om het vuur aan te steken. En jawel, het lukte en was gezellig! Bij een drankje werden leuke herinneringen opgehaald aan vroegere kampeerervaringen. De jongste telgen maakten het gezellig en luisterden aandachtig naar een bedtijdverhaaltje. Terwijl Janneke Maan veilig waakte over het kampterrein, kropen alle kampeerders in hun tentje voor een koel, maar rustig nachtje. Bij het krieken van de dag werd iedereen getrakteerd op een stevig ontbijt. Daarna werd er afscheid genomen van een toffe bende kampeerders.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio