Schattige drieling is beste maatjes met vuilnismannen

Print

schattige drieling is beste maatjes met vuilnismannen. Video: Kaltura

Voor de drieling Heaton, Wilder en Holden uit Florida is het elke dinsdag en vrijdag feest. Dan komt immers door de vuilkar.

Een video van de vuilnismannen die dollen met de schattige drieling gaat nu de wereld rond. De mannen geven highfives en nemen de peuters liefdevol op de arm. Het begon al toen de drieling slechts enkele maanden oud was, met wat zwaaien in de verte. Maar inmiddels is de vriendschap met de stoere kerels uitgegroeid tot hartelijke ontmoetingen waar zowel de kleuters als de vuilnismannen zichtbaar van genieten.

Hun moeder, Martha Sugalski, is een lokale tv-presentatrice en ze kan maar niet geloven dat zoveel miljoenen mensen warm en positief reageren op de eenvoudige video. Velen prijzen haar omdat ze haar kinderen zo respect bijbrengt voor iedereen, wat hun beroep ook is. Anderen vinden dat de vriendschap tussen de blonde drieling en de zwarte vuilnismannen symbool staat voor gelijkheid en vriendschap tussen zwart en blank, wat in de Verenigde Staten een heikel punt blijft. Voor de drieling is het allemaal eender, zolang zij maar mogen meehelpen met die stoere mannen van die grote truck.