Dit was er echt aan de hand bij de "dikken ambras" in Diest

Print
Diest - Het was een bijzonder tafereel: enkele dagen geleden circuleerde er een filmpje van een jong koppeltje dat hevig ruzie maakte in het centrum van Diest. De video van de "dikken ambras" werd massaal op Facebook gedeeld, maar al snel werd duidelijk dat het in scène gezet was. Voor het nieuwe Vier-programma 'Mijn Lief is Vrijgezel', zo blijkt nu. In het spelprogramma - dat in de zomer op de buis komt - is het de bedoeling dat een single vrouw de enige single man uit een rij met vier mannen haalt.

Het filmpje dook afgelopen vrijdag op. Je zag een een jong koppeltje ruzie maken bij hun geparkeerde auto in het centrum van de stad. Met zware gevolgen. "Welkom in Diest", grapt de man die het filmpje maakt. "Dat zit ertegen."

Eerst houdt de vrouw het nog bij roepen. "Zwijg over die tandpasta", klinkt het. Even later gooit ze de kleren van de man gewoon op straat met de woorden "ik ben het beu".

Dan ontspoort het volledig: terwijl de man de kleren opraapt, haalt de vrouw de gitaar van de man uit zijn koffer. Ze klimt ermee op de auto en slaat drie keer met het instrument op de voorruit, die het niet overleeft. Voor de ogen van enkele verbouwereerde voorbijgangers wandelt de vrouw weg, achtervolgd door de man.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio