WICO campus Sint-Hubertus OlympiadeSchool Natuurwetenschappen

Print
Neerpelt - WICO campus Sint-Hubertus heeft de eervolle vermelding 'OlympiadeSchool Natuurwetenschappen' in ontvangst mogen nemen op de Olympiades Natuurwetenschappen.

Inspanningen worden beloond, ook bij de Olympiades Natuurwetenschappen. De laatste 3 schooljaren nam de campus steeds deel aan de vijf olympiades natuurwetenschappen (biologie, chemie, fysica, geografie en JON). Elk jaar plaatste zich minstens één deelnemer voor de tweede ronde en er was over de periode minstens 1 finalist. Deze knappe prestatie werd vorig weekend beloond met de titel 'OlympiadeSchool Natuurwetenschappen'.

Het was voor de vijfde maal dat de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen deze titel uitreikte. De titel viel dit jaar te beurt aan slechts 15 scholen in Vlaanderen.

De erkenning als 'OlympiadeSchool Natuurwetenschappen' is de kroon op het werk van de leerkrachten om de leerlingen te stimuleren aan de olympiades deel te nemen en hen de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om goede resultaten te behalen. En natuurlijk ook een pluim voor de leerlingen zelf: je moet het ook nog waar maken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio