BNP Parisbas Fortis te gast op campus de helix

Print
Maasmechelen - Geregeld organiseert de bank BNP Parisbas Fortis een business meeting in een commerciële onderneming of een bedrijf. Geselecteerde cliënten worden uitgenodigd om nader kennis te maken met elkaar, te netwerken, informatie op te doen over de locatie en te genieten van een aangenaam samenzijn. Uitzonderlijk wordt de business meeting georganiseerd in een sociale onderneming, een onderneming zonder commerciële activiteiten.

De kantoren van de regio Maasland organiseerden onlangs een business meeting op campus de helix. Ze waren geïnteresseerd in het school- en pedagogisch project en ook wilden ze het gerenoveerde gebouw bewonderen.

De meeting vond plaats in de nieuwe eetzaal boven het sportcomplex de helix. De talrijk opgekomen aanwezigen werden verwelkomd door Filip Billen die het opzet verduidelijkte. In zijn toespraak had hij het over de ondernemersbank. Eric Gendera, financieel-administratief directeur van de campus, schetste de geschiedenis en het renovatieproject van het hoofdgebouw. Ook de nieuwbouwprojecten kwamen aan bod. Sabine Vanstraelen, algemeen directeur van de campus, verduidelijkte het pedagogisch project. Voor velen was het verrassend te ontdekken dat een school, zoals een bedrijf, ook vertrekt vanuit een visie die de koers en de richting bepaalt. Onderwijs is niet alleen kennis en vaardigheden verwerven, maar ook leren leven, kiezen en zijn.

Na een rondleiding waarin alle aspecten van de renovatie werden getoond, werd de geslaagde avond afgesloten met een receptie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio