Celebs

Lily-Rose Depp reageert op beschuldigingen tegen haar vader

Print
Lily-Rose Depp reageert op beschuldigingen tegen haar vader

Foto: Photo News

Lily-Rose Depp (17) heeft gereageerd op de geruchten die de ronde doen over haar vader. Hij zou een smartphone in het gezicht van zijn toekomstige ex-vrouw Amber Heard hebben gegooid toen hij onder invloed was van drugs. “Mijn vader is de liefste persoon die ik ken”, laat dochterlief nu weten via Instagram.

“Mijn vader is de meest liefdevolle persoon die ik ken en was een geweldige vader voor mij en mijn broertje. Iedereen die ik ken zou hetzelfde zeggen”, schrijft Lily-Rose bij een foto van zichzelf als baby en papa Johnny die haar handjes vasthoudt.
 

 

Lily-Rose deelde daarna nog een tweede foto met de wereld. Daarop is een screenshot van een artikel in People te zien. Daarin staat dat de Los Angeles Police Department de situatie heeft onderzocht, maar er geen bewijs is dat er een misdaad plaatsvond en dat Amber Heard ook geen officiële klacht heeft ingediend.
 

 

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Ook de Franse zangeres Vanessa Paradis, die veertien jaar samen was met Depp, moeit zich met het verhaal. Zij beweert in een open brief dat de acteur haar nooit iets heeft misdaan. “Ik geloof met heel mijn hart en ziel dat de beschuldigingen belachelijk zijn. In al de jaren dat ik Johnny gekend heb, heeft hij me nooit mishandeld.” Dat bevestigen ook Johnny’s eerste ex-vrouw Lori Anne Allison en acteur Mickey Rourke.

Volgens de advocaat van Depp wil Amber Heard enkel de indruk wekken dat ze het slachtoffer is geworden van huiselijk geweld om ‘financieel voordeel te halen uit de scheiding’.

Lily-Rose Depp reageert op beschuldigingen tegen haar vader
Foto: Photo News

Niet te missen