Celebs

Prins Harry haalt grapje uit met bekend model

Print
Prins Harry haalt grapje uit met bekend model

Foto: Instagram Winnie Harlow

Prins Harry zit zoals wel vaker niet om een grapje verlegen. Dit keer was Winnie Harlow het slachtoffer van dienst. Hij slaagde er in een foto van het bekende model te verpesten door op de achtergrond zijn tong uit te steken.

Prins Harry was afgelopen weekend weer zijn vrolijke zelve. Hij woonde samen met zijn broer William in Berkshire een polo-event bij voor het goede doel. De broers speelden ook zelf een potje polo mee en achteraf mochten ze mee aanschuiven voor het diner. Ook model Winnie Harlow was van de partij. De Canadese verwierf wereldwijde bekendheid als het eerste model met vitiligo. Die huidziekte zorgt ervoor dat de huid pigment verliest waardoor zich melkwitte plekken over het lichaam verspreiden. 

Toen Winnie samen met haar agent op de foto ging, merkte ze achteraf op dat Harry het kiekje gephotobombed had door op de achtergrond zijn tong uit te steken. Het model kon er goed om lachen en plaatste de foto op haar Instagram. Ze slaagde er bovendien ook in om in een andere foto samen met de twee broers in beeld te komen. 

 

When you're trying to have a serious convo but your agent and Prince Harry aren't serious at all ?? #photobomb

Een foto die is geplaatst door ?Winnie? (@winnieharlow) op

 

 

Canadian girl on British territory (how did this photog get Prince Will & Harry in this shot!? Very cool ????????)

Een foto die is geplaatst door ?Winnie? (@winnieharlow) op

 

Niet te missen