Celebs

Zoveel kost het huis uit ‘Full House’ nu

Print
Zoveel kost het huis uit ‘Full House’ nu

Foto: ABC Photo

Droomde je er als kind van om in dat gezellige huis van de familie Tanner te wonen? Die kinderdroom kan nu waar worden want het huis uit 'Full House' staat te koop. De Amerikaanse komische televisiereeks, die tussen 1987 en 1995 liep, werd dan wel opgenomen in een filmstudio, toch was het huis te zien in het introfilmpje en ook vaak als vast shot.

Het huis waarin vader Danny Tanner met zijn dochters DJ, Stephanie en Michelle woonde was er eentje waar zich heel wat avonturen afspeelden. Zeker als ook tante Becky, oom Jesse en vriend Joey van de partij waren. Dat 'Full House' uit de televisiereeks staat nu ook echt te koop. De woning ligt in de wijk Pacific Heights in San Francisco en wordt van de hand gedaan voor 4,15 miljoen dollar (3,73 miljoen euro). Hoewel nooit in het huis werd gefilmd, kwam de gevel vaak prominent in beeld.

Volgens het immobedrijf is het huis dat uit 1883 dateert "een van de mooiste voorbeelden van Italiaanse, Victoriaanse architectuur" dat vandaag nog terug te vinden is in de Californische stad. Het telt drie slaapkamers, vier badkamers, een nieuwe keuken, bibliotheekkamer en een klassiek aangelegde tuin.

Niet te missen