Celebs

Prinses Charlene houdt zich aan dresscode op Formule 1

Print
Prinses Charlene houdt zich aan dresscode op Formule 1

Foto: Photonews

Afgelopen weekend landde het racecircuit van de Formule 1 in Monaco voor de jaarlijkse Grand Prix. Zoals het hoort op een van de belangrijkste events voor de stadstaat was ook de koninklijke familie vertegenwoordigd. Prins Albert verscheen er aan de zijde van Charlene en die droeg een opvallende outfit die perfect afgestemd was op het gebeuren.

Prins Albert van Monaco moet de laatste tijd wel vaker officiële plechtigheden bijwonen zonder zijn vrouw Charlene Wittock. Zo zou ze onder andere het verjaardagsfeestje van de Zweedse koning Carl-Gustav hebben laten schieten omdat ze een vakantie op Corsica verkoos. Ook op het Rozenbal was ze een van de opvallende afwezigen. Koren op de molen van de mensen die speculeren dat er alweer een haar in de boter zit in hun huwelijk. Maar als er een sportevent op de kalender staat, lijkt ze toch telkens van de partij te zijn. 

Zo verscheen ze een paar weken geleden wel aan de zijde van haar man op de finale van het ATP-tennistornooi en nu was ze ook op de Grand Prix aanwezig. Een tijdje geleden mocht ze nog Rafael Nadal kussen na zijn winst en deze keer mocht ze Lewis Hamilton met zijn overwinning feliciteren. De prinses droeg trouwens een jumpsuit die perfect in het kader van de rallysport pastte en veel weg had van een overall waarin ook de mecaniciens aan de slag zijn. Zij het iets vrouwelijker dankzij de roze streep aan de zijkant. 

Niet te missen