Limburgs hengelkampioenschap voor onderwijzend personeel.

Print
Limburgs hengelkampioenschap voor onderwijzend personeel.

Foto: Cois Trips

Herk-de-Stad - Steven Vos bevestigt! Voor de tweede opeenvolgende keer laureaat in het Limburgs hengelkampioenschap onderwijzend personeel!

Nadat verleden jaar gevist werd p de “Souwvijver” in Houthalen, werd voor deze 31ste editie van het “Limburgs kampioenschap voor scholen” opnieuw geopteerd voor een hengelpartij op de prachtige visvijver “De Vroente”, in Herk-de-Stad.
“Limburgs kampioenschap”, ja, maar door de jaren uitgegroeid tot een “drie provinciekampioenschap”, met eveneens deelnemers uit de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen.
Terwijl iedereen verwachtte dat de “Wisselbeker Gemeenschapsonderwijs Houthalen” opnieuw zou gewonnen worden door de Nijlense kampioenen, waren de Geelse vissers van een andere mening ! Zij zetten zich schrap en gingen verdiend met de mooie wisselbeker naar huis !
Winnaar werd opnieuw Steven Vos en daarmee veroverde deze klasbak de individuele titel voor de tweede opeenvolgende maal !
Hoewel de weersvoorspellingen aanvankelijk niet zo schitterend waren, bleven regen en onweer gelukkig achterwege, en kon dus nà de wedstrijd gezellig nagepraat worden onder een deugddoend zonnetje, bij een lekkere barbecuehap.
Volgend jaar zal de 32ste editie van het hengelkampioenschap opnieuw plaatsvinden aan “De Vroente”, op de laatste zaterdag van mei. Afspraak dus op 27 met 2017 !

(Op de foto: de individuele laureaten, samen met de winnaars van de wisselbeker en organisator Çois Trips )


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio