Brian loopt door weddenschap al achttien jaar rond met vrouwenborsten

Print
Brian loopt door weddenschap al achttien jaar rond met vrouwenborsten

Foto: Daily Mail Online

De Canadees Brian Zembic (55) ging achttien jaar geleden een weddenschap aan met een vriend. Voor zo’n 90.000 euro moest hij een jaar lang rondlopen met borstimplantaten. Maar hij vond zijn borsten zo leuk, dat hij nu al achttien jaar lang rondloopt met een C-cup.

Zembic is een gokker en een goochelaar. “Er zijn maar weinig zaken die ik niet zou doen voor een weddenschap”, verklaarde hij. “In 1997 zat ik op restaurant met twee vrienden. Eén van hen had zijn toenmalige vriendin ook meegenomen. Zij pronkte toen nogal vaak met haar borsten. Ik beweerde dat ik evenveel aandacht zou kunnen krijgen, als ik ook zulke borsten had gehad.” De vriend wilde natuurlijk meteen de proef op de som nemen. “Hij vroeg me hoeveel het zou kosten om me te overtuigen borstimplantaten te zetten. Dat werd dan zo’n 90.000 euro.”

Gratis operatie door potje backgammon

Zembic nam vervolgens contact op met een bevriende chirurg in New York. “Ik vroeg hem meteen of hij me borsten kon geven. Het enige wat hij antwoordde was: ‘het is voor een weddenschap zeker?’”

Beide heren hadden een grote passie voor gokken. “Ik heb een spelletje backgammon tegen hem gespeeld, waarmee ik 4.500 euro won. Hopla, de operatie was gratis en ik werd wakker met borsten”, aldus Zembic.

Geen ontploffingsgevaar

De Canadese gokker moest maar een jaar rondlopen met de implantaten, maar hij vond zijn nieuwe borsten zo leuk, dat hij er nu al achttien jaar mee rondloopt. Hij is onlangs toch maar naar chirurgen gestapt. Hij dacht namelijk dat zijn implantaten weleens zouden kunnen ontploffen, wat natuurlijk problemen in zijn lichaam zou kunnen veroorzaken. De dokters waren verbaasd dat Zembic zo’n zware operatie had ondergaan voor een weddenschap.

De chirurgen konden hem wel verzekeren dat hij niet in gevaar was, aangezien het gaat om implantaten met een fysiologische zoutoplossing, en dus geen siliconen implantaten. Zembic besliste daarop om de implantaten er nog wat langer in te laten zitten. “Mijn borsten zien er echt goed uit. Ik begrijp nu ook waarom vrouwen verschillende poses aannemen, zoals het samenduwen van de borsten.”

De borsten hebben evenwel geen rem gezet op het liefdesleven van de Canadees. “Het lukt me nog altijd om vrouwen te versieren. Het maakt hen namelijk niets uit of ik nu borsten heb of niet.”

Nog meer weddenschappen

Het is niet de eerste opmerkelijke weddenschap die Zembic is aangegaan. Zo leefde hij eens een maand lang in de badkamer van een vriend. Hij woonde ook al een week onder een brug, met 6000 euro rond zijn enkel gewikkeld. Zembic woonde zelfs eens een week lang in een doos op het appartement van een vriend. Hij kreeg er 4000 euro voor.