Mama

Waarom je mannen nooit alleen thuis mag laten

Print
Waarom je mannen nooit alleen thuis mag laten

Foto: Reddit

‘Wat je zelf doet, doe je meestal beter en dat zullen sommige echtgenotes geweten hebben. Van babysitten tot helpen met de boodschappen: deze echtgenoten of vaders gaan keer op keer creatief om met de wil van moeder de vrouw.

Na een lange werkdag thuis komen en ontdekken dat de inhoud van je frigo je wel heel doordringend aanstaart . Is dit de creatieve manier van de echtgenoot om te zeggen dat je op dieet moet?

  

Tenzij je wil dat je dochter eruit ziet als een Spice Girl uit de jaren negentig, stuur je haar best niet uit shoppen met je echtgenoot. 

Je man die je lunchpakket samenstelt, het klinkt alvast veelbelovend. Helaas blijft het daar ook bij. 

Mannen een cadeautje laten inpakken? Dan is er van een verrassing geen sprake meer.   

Vrouwen vinden grote mannen best aantrekkelijk. Behalve als ze een spiegel moeten ophangen. 

De kleren maken de man moet deze vader gedacht hebben. 

Niet alleen vrouwen bezwijken als ze het bordje 'koopjes' zien. Ook deze man ontdekte tijdens het boodschappen doen de koopjeshoek en besloot een voorraadje ijs in te slaan. 

Een nieuw leven in huis betekent heel wat reorganisatie. Om het plannen en ordenen wat soepeler te laten verlopen, kocht de nieuwe moeder een labelmaker. Haar echtgenoot werd net iets té enthousiast...

De zon schijnt maar nog lang niet uitgeslapen? Neem dan even de bh van je vrouw om de kamer te verduisteren. 

Je wil je spelletje niet onderbreken en je moet op de baby passen? Simpel: hang de baby in een draagzak om je nek en speel rustig verder.

Niet te missen