Celebs

“Ex-verloofde van Tanja Dexters heeft al nieuwe vriendin”

Print
“Ex-verloofde van Tanja Dexters heeft al nieuwe vriendin”

Foto: Photo News

Na een relatie van tien jaar zetten Tanja Dexters (39) en haar verloofde Miguel Dheedene (38) een punt achter hun relatie. De reden van de breuk houden de twee voor zichzelf, maar in weekblad Tv Familie wordt er volop over gespeculeerd. Volgens een bekende bron zou Miguel al maanden iemand anders hebben.

Een van de insiders is Roel Stukken, die onlangs nog een lief zocht via het Vijf-programma ‘Singl3s’. Volgens hem is Miguel al maanden smoor op een 24-jarige blondine uit regio Antwerpen. “Ik wist al langer dat hij iemand anders heeft. Tanja was er zelfs al een tijdje van op de hoogte”, klinkt het.

Andere bronnen bevestigen dat ze het nieuwe koppel twee weken geleden hebben gezien in de Antwerpse Naked Club. “Ze waren erg close. Miguel kon zijn handen niet van haar afhouden”, staat er in het blad. Volgens de laatste roddels was de vrouw jaren bevriend met een vriend van Miguel. “Ze werkt of werkte voor hem en zo leerden de twee elkaar kennen”, staat er.

“Ex-verloofde van Tanja Dexters heeft al nieuwe vriendin”
Foto: Photo News

Meer nog: naast Roel Stukken zeggen ook andere ingewijden dat de voormalige Miss België van hun relatie op de hoogte was. Ze beweren dat de nieuwe vrouw nog bij het koppel en hun dochtertje Valentina heeft gewoond. Tot vorige maand, want dan was de situatie volgens insiders niet meer te houden en heeft Miguel hun villa in Antwerpen verlaten.

Niet te missen