Mama De Bruyne bond kleine Kevin vast aan elastiek

Print
Mama De Bruyne bond kleine Kevin vast aan elastiek

Foto: Isosport

Voor de Q-actie ‘ga naar het EK dankzij uw ma!’ vertelt een mama van een voetballer uit de nationale ploeg deze week elke dag een verhaal over haar zoon bij Dauwe & Vancoillie, de ochtendshow van Qmusic. Vandaag deed Anne Calleent, de mama van Kevin De Bruyne haar verhaal.

Volgens zijn mama stond Kevin De Bruyne als kleine dreumes geen minuut stil. Hij liep altijd weg, maar daar hebben zijn ouders iets op gevonden. De luisteraars konden hierna tussen twee antwoorden kiezen. Ofwel bonden ze Kevin vast aan een elastiek of optie twee was dat ze hem wijsmaakten dat er een monster rond de tuin leefde.

Luisteraar Stephanie raadde het juiste antwoord. Blijkbaar bonden zijn ouders Kevin vast aan een reuze elastiek, van zijn buik tot aan de regenpijp. Daarmee kon hij juist tot het einde van de tuin lopen en terug.

Ook deze Duivelsmama’s komen de volgende dagen nog aan bod tijdens Dauwe & Vancoillie: Ria Watteeuws (mama Jan Vertonghen), Annemie Dingemans (mama Thomas Vermaelen), Bianca Van Yperen (mama Björn Engels) en Gitte Lambrechts (mama Thibaut Courtois).

Iedereen die wil raden hoe de verhalen aflopen, kan een bericht sturen met het juiste antwoord naar de Q-app of via 6025. Wie wint, plaatst zich voor de finales van de actie. Die gaan door op 25, 26 en 27 mei. Het zijn niet de luisteraars, maar hun mama’s die gaan beslissen wie tickets krijgt voor de matchen van de Belgen op het EK. Hun mama’s gaan namelijk zo veel mogelijk penalty’s moeten trappen tegen niemand minder dan Gitte Lambrechts, de mama van Thibaut Courtois en Bernadette Stippelmans, de mama van Simon Mignolet.