Mode

Model verschijnt in “één van de meest risicovolle jurken ooit” op Belgische filmpremière

Print

Een decolleté of hoge split, op de rode loper laten sterren graag zien wat ze in huis hebben. Zo ook het 19-jarig model Bella Hadid op het filmfestival van Cannes. De brunette worstelde met haar zeer gewaagde jurk en slaagde er niet altijd in om de intieme delen van haar lichaam bedekt te houden.

“Kies voor een decolleté of een hoge split, maar niet beiden”, zei modegoeroe Jani Kazaltzis ooit eens tijdens een aflevering van “Zo man, zo vrouw”. Dat het Amerikaanse model Bella Hadid de aflevering niet zag, bleek tijdens de première van de Belgische film ‘The Unkown Girl ‘op het filmfestival van Cannes. Hadid verscheen op de rode loper in een jurk met duizelingwekkend decolleté. Voeg daarbij een torenhoge split en diep rugdecolleté en we hebben de meest besproken jurk van het Franse filmfestival.

Risicovol

Maar het jongere zusje van Gigi Hadid liet het niet aan haar hart komen. Met een stalen gezichtsuitdrukking poseerde Hadid voor de camera’s, al moest ze geregeld haar zijden lapje stof op de juiste plaats houden.

De internationale pers is alvast laaiend enthousiast over de rode jurk. “De jurk is prachtig”, schreef het Britse modeblad Cosmopolitan. “Maar een klein beetje wind kan hier wel wat schade aanrichten.” De Amerikaanse nieuwswebsite Huffington Post en de Duitse krant Bild zijn het daar roerend mee eens. Het Amerikaanse Hollywood Life heeft de jurk van Hadid intussen uitgeroepen tot “één van de meest risicovolle jurken ooit gedragen.”

Niet te missen