AVT-zilver in ere-afdeling van de Vlaamse Atletiekliga

Print
AVT-zilver in ere-afdeling van de Vlaamse Atletiekliga

Foto: Roel Truyers

Hechtel

Hechtel-Eksel - De vrouwen konden zich al mooi handhaven in de middenmoot met een 6de plaats op 12 clubs, maar de mannen deden nog beter met een 2de plaats.

Voor de atletiekkern van Hechtel-Eksel hinkte, stapte en sprong atleet/coach Brecht Stevens zonder enige training naar een 9de plaats. Zijn nog jonge poulain Bart Boutsen deed het nog beter met een 7de plaats op speerwerpen. Sprinter Vincent Vrijsen haalde het maximum van de 12 punten binnen met winst op de 400m, terwijl hoogspringer Wouter Annaert na deze competitie weer een item van zijn bucketlist mag schrappen. Na het bedwingen van de lat op 2m hoogte heeft hij alvast een levensdroom verwezenlijkt. Goed voor een 2de plaats en 11 punten. Sprinter Glenn Motmans bracht dan weer zijn sprinters-team in pole position, zodat ook goud werd binnen gehaald op de 4x100 m. Vincent Vrijsen kwam een 2de keer aan het werk en sloot af met brons op de 4x400m.
Bij de dames zorgden Lotte Gielen (aflossing: 2 ptn), Inge Paesen (hoogspringen: 4 ptn) en Imana Truyers (1500m: 11 punten) voor het aandeel bij het damesteam.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio