“Genezingsproces Sofie Goos verloopt traag maar gunstig”

Print
“Genezingsproces Sofie Goos verloopt traag maar gunstig”

Foto: rr

Triatlete Sofie Goos herstelt traag maar gunstig van de messteek waarvan ze zondag tijdens een training het slachtoffer werd. Dat laat haar team BMC-Etixx dinsdagavond in een persbericht weten.

“Op basis van alle onderzoeken die vandaag hebben plaatsgevonden, kunnen we meedelen dat het genezingsproces van Sofie Goos traag maar gunstig verloopt. De onderzoeken van vandaag hebben geen nieuwe problemen aan het licht gebracht. Voorlopig blijft Sofie Goos op intensieve zorgen. Sofie is enorm dankbaar voor alle steunbetuigingen die ze van iedereen heeft mogen ontvangen”, luidt het.

Goos werd zondagmiddag tijdens een training in het Antwerpse Park Spoor Noord aangevallen en met een mes neergestoken door een onbekende man. Ze werd geraakt in de niersteek en verblijft sindsdien op de afdeling intensieve zorgen van het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Na de aanval werd zondag een 26-jarige man opgepakt. Maandag werd hij voor de onderzoeksrechter geleid en vervolgens aangehouden op verdenking van poging moord. Hij zou met psychische problemen kampen.