Kenneth Gabriëls pakt brons op Randori Cup in Waldmichelbach

Print
Kenneth Gabriëls pakt brons op Randori Cup in Waldmichelbach

Foto: Christa Ruysen

Leopoldsburg - Van 13 tot 16 mei 2016 vond de 6de editie plaats van de “Randori Cup” Karate in Waldmichelbach (Duitsland). Er was weer een zeer grote opkomst dit jaar uit maar liefst 14 verschillende landen, de volgende landen stuurden er menige karateka’s op af, Oostenrijk, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Rusland, Slovenië, Zweden, Switzerland, USA, België en natuurlijk het gastland Duitsland zelf.

Na verscheidene stages en trainingen zowel in de voormiddag als in de namiddag en dit op vrijdag en zaterdag, werd er zondag gevochten voor de podiumplaatsen en het eremetaal.
Kenneth vocht in de Cat. Junioren Heren -68Kg en wist er dik verdiend het Brons te veroveren, door deze knappe prestatie neer te zetten stond hij wederom op een Internationaal podium en bracht zo het edelmetaal mee naar België.
Kenneth Gabriëls is A-Eliteatleet van de Belgische en Vlaamse Karate Federatie en lid van het Belgisch Nationaal Team, hij traint in Karateclub Fighting Karate Hasselt.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio