Scheidsrechtersgewest Bree zamelt 500 euro in voor Levensloop Maaseik

Print
Scheidsrechtersgewest Bree zamelt 500 euro in voor Levensloop Maaseik

Foto: Mitch Das

Bree - Arbiters zijn de dag van vandaag niet enkel meer met voetbal bezig, dat bewijzen de scheidsrechters van het gewest Bree. Ze zetten zich dit jaar achter Levensloop in Maaseik, dat voor de eerste keer georganiseerd wordt.

De kienavond van dit jaar stond volledig in het teken van Levensloop Maaseik een evenement van Stichting tegen Kanker. Aangezien we zelf een collega in onze rangen hebben die getroffen is door kanker ligt dit ons nauw aan het hart. Door de massale opkomst van de kieners kunnen we maar liefst 500 euro aan Levensloop Maaseik schenken, iets waar we terecht fier op zijn. Het scheidsrechtsgewest Bree neemt ook deel aan de Levensloop die doorgaat op 4 en 5 juni op de borg in Neeroeteren. 

Wilt u meelopen in ons team? Schrijf je dan in via de website van levensloop. Onze kienavond was een succes en we danken ook onze hoofdsponsor Peltri voor de zeer mooie prijzen. Een delegatie van Levensloop Maaseik was eveneens aanwezig op de kienavond om een woordje uit leg te geven over het concept Levensloop. Als bestuur zijn we enorm tevreden over de opkomst en het bedrag dat we kunnen schenken aan levensloop Maaseik. We hopen dat op 4 en 5 juni we evenveel volk mogen verwachten om de strijd aan te gaan tegen kanker.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio