Celebs

Linda De Mol (51) 'zwanger’ op cover van eigen magazine

Print
De Nederlandse televisiepresentatrice Linda De Mol (51) staat naakt en hoogzwanger op de cover van haar eigen magazine ‘Linda’. De blondine verwacht niet echt een kindje, maar liet haar lichaam bewerken met Photoshop naar aanleiding van het nummer dat volledig in het teken staat van zwanger worden op latere leeftijd.

Van Janet Jackson die haar eerste kindje verwacht op haar 50e tot een Indische vrouw van 70 die vorige voor het eerst mama werd: het lijkt erop dat steeds meer vrouwen hun kinderwens uitstellen. Linda De Mol belicht in de nieuwste editie elk aspect van zwangerschappen op latere leeftijd, maar zou het zelf niet zien zitten.

“Als ik me nu voorstel dat ik er ‘s nachts vier keer uit moet en bij doorkomende tandjes, vaccinaties of een oorontsteking een hele nacht door moet halen, breekt het zweet me uit”, zegt ze. “Ik ben gek op baby’s, kan met weemoed denken aan die heerlijke Zwitsal-geur, die lekkere dikke bovenbeentjes, het eerste lachje, het eindeloze knuffelen. Maar op mijn 66e in discussie met een puber van vijftien? No way.’’

 

 

Deze vrouwen poseerden eerder met bolle buik op de cover van een magazine:

Niet te missen