Cursisten CVO13 Frans buiten de klasmuren

Print

Foto: CVO13 Zuid-Limburg

Sint-Truiden - Les volgen in het Volwassenenonderwijs CVO13 is al lang véél meer dan enkel in de schoolboeken neuzen. De klassfeer is uiterst belangrijk; cursisten moeten gemotiveerd blijven om na een lange werkdag, of vlak voor hun nachtshift, naar de les te komen en actief te zijn. Afwisseling in de lessen, variatie in thema’s en activiteiten zijn daarom erg belangrijk.

De warme temperaturen en het thema “En forme”, nodigden dan ook uit om een activiteit buiten de klasmuren te organiseren; een wedstrijdje ‘jeu de boule’ leek geschikt. Het spel “Kubb” was ook een succes op het grasveld.
“Plezier verzekerd met zulke activiteiten. Het voelde een beetje als een teambuildingsmoment”, vertelt docente Frans Marlène Rasir. “Het is leuk om cursisten op een andere manier bezig te zien; wie is sportief, wie heeft een winnaarsmentaliteit, wie speelt er een beetje vals,… Iedereen heeft zijn plaats in de groep, wordt geaccepteerd zoals hij of zij is en leert elkaar steeds beter kennen
Het was een toffe, sportieve activiteit met een Franse "touche" om de avond mee af te sluiten.”

Wens je ook deel te nemen aan één van de taalcursussen bij CVO13? Kijk op www.cvo13.be voor meer info. Je vindt er het hele aanbod. Of kom naar het campus feest op zondag 22 mei in Campus GO Atheneum aan de Tichelrijlaan 1 te Sint-Truiden.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio