Prins Laurent en gezin dollen in Tongeren

Print

Laurent speelt met zijn tweeling Nicolas en Aymeric nadat ze net een gratis petje gekregen hebben. Dochter Louise en prinses Claire kijken geamuseerd toe. Foto: DiRo

Tongeren - Naar goede gewoonte heeft prins Laurent ook dit jaar weer een bezoek gebracht aan domein Galgenberg tijdens Eventing Tongeren, het tweede paardenevenement in Tongeren dit weekend.

Sinds 2010 is hij hier al een handvol keer langsgekomen. Hij kwam zondag om 11 uur aan met prinses Claire en de drie kinderen Nicolas, Aymeric (beiden 10) en Louise (12). De familie werd verwelkomd door Josy Lacoque. De Tongerse vrouwenarts is gedelegeerd bestuurder van de Stichting Prins Laurent. De prins hield er ook nu weer aan rondgeleid te worden in de paardenboxen. Hij nam uitgebreid de tijd om de paarden te strelen en toonde interesse in de paardentrailers. 

Daarna mocht de prinselijke familie kennismaken met het parcours. De prins dolde regelmatig met de tweelingprinsjes Nicolas en Aymeric. Vooraleer te vertrekken, heeft het prinselijke gezelschap deelgenomen aan het diner in de feesttent. “De prins is elk jaar erg geïnteresseerd in de paarden. Prinses Louise zou intussen al paardrijden”, zei coördinator Lorry Duchateau.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio