Virga Jessecollege stapt voor tiende keer naar Scherpenheuvel voor goede doel

Print

Foto: Lieve Schoonaerts

Hasselt-Centrum

Hasselt - Op woensdag 11 mei stapte er weer een grote groep leerlingen van de tweede graad van het Virga Jessecollege op vrijwillige basis naar Scherpenheuvel. Dit jaar al voor de tiende keer! Als goede doel werd het project ‘Quality of Life Nepal’ uitgekozen.

Omstreeks 12.30 uur verzamelden de leerlingen in Herk-de-Stad om de voettocht naar Scherpenheuvel aan te vatten. Een goede 16 kilometer stonden op het menu. Ondanks de voorspellingen was de zon van de partij. De hitte kon de pret bij de leerlingen en leerkrachten niet drukken. De sfeer zat er goed in en de kilometers gleden voorbij. Onderweg werd er door een groot aantal sponsors de nodige catering voorzien, zodat het energiepeil hoog genoeg bleef. Omstreeks 17.30 uur arriveerde de enthousiaste groep aan de Basiliek van Scherpenheuvel.
Tijdens een gezellig avondmaal konden we een cheque overhandigen van maar liefst 4.932,82 euro aan de verantwoordelijken van Quality Of Life Nepal.
Dank aan alle leerlingen en leerkrachten die weer het beste van zichzelf gaven. Dank ook aan al onze sponsors, want zonder hen zou dit niet mogelijk zijn.

Meer info: www.facebook.com/VjcNaarScherpenheuvel


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio