Op het dak met Frank Bekkers: "Neem risico's, alleen zo kom je vooruit"

Op het dak met Frank Bekkers: "Neem risico's, alleen zo kom je vooruit"

Foto: HBVL

Met een achtergrond in de politiek en Tupperware is Frank Bekkers (54) uit Godsheide (Hasselt) niet de typische internet ondernemer. Sinds hij door iCity de mogelijkheden van mobiel internet leerde kennen, is hij niet meer te stoppen. Hij verkocht zopas de Belgische tak van zijn dertiende bedrijf Mobile Vikings en hield daar een flinke duit aan over. Niemand mag het exacte bedrag weten, zelfs zijn eigen vrouw niet. Toch staat stilzitten niet in zijn woordenboek. Zijn veertiende bedrijf werd al boven het doopvont gehouden: Citylife. Tijd voor een interview met deze Limburgse wonderboy van de mobiele revolutie, Goedele vroeg hem mee op het dak!

Frank Bekkers beklimt met gierende zenuwen het dak van Het Belang van Limburg. De skyline brengt vooral herinneringen aan zijn schooltijd.

 

Goedele zit tegenover een Evangelist, een ondernemer die constant aan iedereen moet uitleggen wat en waarom hij iets doet. Frank Bekkers is de naam.

 

Sinds Frank Bekkers de mogelijkheden van het internet ontdekte, is hij niet meer te stoppen. Hij spreekt over een ware mobiele revolutie waar Limburg koploper kan in zijn.

 

De verkoop van zijn 13de bedrijf Mobile Vikings legde hem geen windeieren. Frank  Bekkers is voor het eerst schuldenvrij. Toch is hij geen man die grote zwier zal maken met zijn nieuwe fortuin.

 

In zijn eigen bedrijven moedigt hij mensen aan om risico’s te nemen. Alleen zo komt je vooruit, aldus Frank Bekkers.

 

De Limburgse internet - wonderboy Frank Bekkers heeft heel zijn jeugd gezocht naar iets waarin hij goed was.

 

Limburgers zijn te braaf en moeten hun angsten leren overwinnen: Frank Bekkers zal start up’s helpen die drempel te nemen. 

 

Bekijk meer video's van 'Op het dak met Goedele'