Op het dak met Hanne Troonbeeckx: "Dolle rit dankzij badpak"

Op het dak met Hanne Troonbeeckx: "Dolle rit dankzij badpak"

Foto: HBVL

Hanne Troonbeeckx (37) is tv-presentatrice bij 'Njam' en werkt ook achter de schermen mee aan de culinaire Studio 100-zender. Ze werd vijftien jaar geleden opgemerkt door VTM toen ze in de badpakkenspecial van P-magazine verscheen. Vanaf die eerste screentest ging het snel: Hanne presenteerde het ene programma na het andere, ondermeer 'The Block', 'De Brekers' en 'Huis op Stelten'. Ze had vier jaar lang een relatie met Zornik frontman Koen Buyse. Goedele Liekens had een gesprek met haar over Limburg, haar veilige thuishaven Beringen maar ook over hoe onzekerheid Hannes leven beheerst.

Hanne Troonbeeckx betreedt het dak op hoge hakken en mijmert over haar Limburg.

 

Het saaie leven is het goede leven, aldus Hanne. Ze is helemaal klaar om zich te settelen.

 

Haar mediacarrière startte 15 jaar geleden door deelname aan de badpakkenspecial van P-Magazine. Het werd een dolle rit.

 

Onzekerheid is een constante in het leven van Hanne Troonbeeckx. Het maakt haar ook vaak verdrietig.

 

Limburg is mijn thuis, aldus Hanne Troonbeeckx. Het heeft van alles iets en van niets te veel.

 

Nu haar mediacarrière op een laag pitje staat, wil Hanne op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze tast momenteel af waar ze goed in is, waar ze blij van wordt.

 

Hanne schermt zichzelf soms af van slecht nieuws, ze is een vrouw van grote emoties. Haar directe omgeving krijgt dan wel weer alle aandacht. 

 

Bekijk meer video's van 'Op het dak met Goedele'