Ophef in 'Thuis': Simonne en Frank uit elkaar

Print
Het ondenkbare is gebeurd: Frank Bomans en zijn 'Suske' Simonne Backx zijn uit elkaar. Na twintig jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, bestaat hét oerkoppel uit de Eén-serie 'Thuis' niet meer. Frank kan de transitie van zijn dochter Kaat niet verwerken en dat staat tussen hem en Simonne. Kan Simonne haar huwelijk nog redden?

Het bekendste soapkoppel van Vlaanderen is niet meer. Frank Bomans en Simonne Backx uit "Thuis" zijn niet meer samen. Dat komt omdat Frank zijn dochter Kaat niet kan accepteren. Kaat is een transvrouw en ging vroeger door het leven als man. Net dát was voor Frank een brug te ver en zorgde ervoor dat hij het huis verlaten heeft. 

Frank en Simonne waren al twintig jaar een koppel. Ze maakten samen al heel wat mee. Simonne vroeg al eens de scheiding aan toen ze samen was met Luc, de broer van Frank. Van hem was ze ook zwanger, maar ze pleegde abortus en keerde terug naar Frank. Simonne liet Frank ook al eens vallen voor Mo, maar ook toen bleek Frank voor haar nog steeds de ware. Frank en Simonne gingen in relatietherapie en werden terug een koppel.

Ondanks al de problemen, kwamen Frank en Simonne tot nu toe altijd terug samen. Nu lijkt Frank echter erg vastberaden. Kan Simonne Kaat en Frank verzoenen en zo haar huwelijk redden?