Glen De Boeck verlengt contract bij Moeskroen-Péruwelz

Print
Glen De Boeck verlengt contract bij Moeskroen-Péruwelz

Foto: BELGA

Glen De Boeck heeft zijn contract bij eersteklasser Moeskroen-Péruwelz voor één seizoen verlengd met optie voor nog een jaar, zo maakte de club vrijdag bekend.

De 44-jarige De Boeck kwam begin dit jaar in dienst bij de Henegouwers, als opvolger van de ontslagen Cedomir Janevski. De voormalige Rode Duivel had als hoofddoel de fusieclub in eerste klasse te houden en slaagde daar tegen de verwachtingen ook in. Uiteindelijk degradeerde Oud-Heverlee Leuven naar tweede klasse (1B). OHL diende samen met Westerlo en STVV nog wel een klacht in tegen de licentie van RMP, maar het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) had daar geen oren naar.

“Glen De Boeck is erin geslaagd om het behoud in de Jupiler Pro League veilig te stellen en krijgt het volledige vertrouwen van de club”, klinkt het in de mededeling van de club. “Het is duidelijk dat zowel de coach als de club klaar is om er een succesvol seizoen van te maken. Met dit uitstekende nieuws voor Moeskroen, de supporters en de spelers, onderstreept de directie van de club de sportieve ambities voor volgend seizoen en hoopt in de komende dagen en weken nog meer goed nieuws te kunnen aankondigen.”