Bos- en Heikabouters op daguitstap naar de Leopold 1 stappers in Heppen en de Keistampers in Boxtel

Print
Opglabbeek - Zondag 8 mei hadden de Bos- en Heikabouters een daguitstap gepland. Ondanks dat het Moederdag was, was de bus snel uitverkocht.

Om 8 uur 's morgens vertrok de bus aan de opstopplaats As om daarna naar Opglabbeek te rijden om de overige leden van beide wandelclubs op te halen. Iedereen was tijdig aanwezig zodat de bus op het afgesproken uur kon vertrekken richting Heppen.
De beide wandelclubs boden ter gelegenheid van Moederdag een ontbijt aan bij de Leopold I Stappers in Heppen.
Tijdens het ontbijt kregen alle dames nog een mooi moederdagcadeau van onze wandelclubs. Daarna reden wij verder naar Boxtel (NL) voor de bekende Kampinatocht bij de Wandelsportvereniging De Keistampers.
Ter plaatse aangekomen, kon men kiezen uit verschillende afstanden vertrekkende vanaf de startzaal ofwel werd men met taxibusjes gebracht tot aan de rand van het natuurgebied Kampina. Hier was ook de rustpost voorzien, zomaar in een veld aan de rand van dit natuurgebied. Dit uitgestrekt natuurgebied was gewoonweg prachtig. Velden, bossen, vijvers, duinen, alles was aanwezig voor een geslaagde wandeldag. Er heerste ook een geweldige rust, zodat men kon genieten van de stilte en het gefluit van de vogels en niet te vergeten het gekwaak van de vele prachtige kikkers! Om 17 uur vertrok de bus terug huiswaarts in een opperbeste stemming.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio