Fee Pinxten stelt haar boek voor

Print
Ham - De 14-jarige Fee Pinxten uit Ham, slaagde erin om op zeer jonge leeftijd haar eigen dichtbundel uit te brengen. Fee presenteert haar dichtbundel in de bibliotheek van Ham.

Fee is gefascineerd door taal en beschrijft de dingen die haar bezighouden in haar gedichten. Deze gedichten verschillen erg van genre en brengen steeds andere emoties naar boven.
Zelf een gedichtenbundel uitgeven, is altijd haar droom geweest. Vorig jaar ging ze op zoek naar uitgeverijen die deze droom wilden verwezenlijken. Maar omdat ze nog zo jong is, was dit niet zo evident. Fee is een leerling van het Technisch Heilig Hart Instituut in Tessenderlo, waar men op de hoogte was van haar schrijverstalent. Met de hulp en de steun van haar ouders en enkele leerkrachten, ging de jonge dame zelf aan de slag. Maandenlang werden teksten bewerkt en maakte ze haar eigen tekeningen. Ze ontwierp haar eigen cover en uiteindelijk werd in de drukkerij van de school, haar eigen boek gedrukt.
Zeer trots stelt Fee op donderdag 2 juni 2016 om 19.30 u. in de polyvalente zaal van de bibliotheek van Ham, haar eigen dichtbundel “Ik kan jou de woorden geven” voor.

Evy Swevers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio