Celebs

Kylie Jenner en Tyga definitief uit elkaar?

Print
Kylie Jenner en Tyga definitief uit elkaar?

Foto: Photonews

Episode 52 in de stormachtige relatie van Kylie Jenner en rapper Tyga. Volgens entertainmentwebsite TMZ zou het meteen ook de laatste zijn, want de twee zijn volgens hen definitief uit elkaar.

Midden april dook voor het laatst een spoor op van Tyga op de Instagram van Kylie Jenner toen ze samen op het festival Coachella waren. Volgens TMZ is dat niet zonder reden want het zou alweer een tijdje slecht gaan tussen de twee en de relatie zou finaal op de klippen gelopen zijn de dag voor het MET gala. De twee waren allebei aanwezig op het event, maar waren dan ook niet samen op de rode loper te zien. 

Het is de zoveelste episode in de knipperlichtrelatie van de twee die ondertussen al twee jaar aansleept. Zo zou Kylie het zelf in november vorig jaar nog gedaan gemaakt hebben. Drie dagen later ontkende het koppel dan weer alles via Snapchat en Kylie zei op de sofa bij Ellen DeGeneres nog dat ze met hem wou trouwen. Volgens intieme bronnen is het nu echter over en uit. Naar verluidt zou Tyga zelfs al met iemand anders aan het daten zijn en nam hij de vrouw al mee naar huis voor Moederdag. 

 

Niet te missen