2.000 Mini’s onderweg naar Lommel

Print
Lommel - In Lommel is de intocht begonnen van ruim 2000 Mini’s. Dit in het kader van de International Mini Meeting die voor de eerste keer plaatsvindt in België. Tot en met maandagmiddag delen liefhebbers uit heel Europa, en zelfs Australië en Canada , hun passie voor het iconische wagentje in de schaduw van de Lommelse windmolens.

De organisatie is in handen van de Mini Fun Club Belgium. “Om dit te mogen organiseren moet je je twee jaar op voorhand kandidaat stellen. Voor deze 39ste editie was Duitsland de geduchte concurrent, maar we hebben gewonnen”,  glimlacht Ann Mariën uit Loenhout (Wuustwezel) van de organisatie.

“Onze vereniging heeft over heel het land verspreid een 90-tal leden. Hoe we in Lommel zijn terecht gekomen voor dit event? Een locatie vinden om zoveel auto’s te ontvangen is niet gemakkelijk, maar hier zagen ze ons graag komen.” . Ook het publiek is zaterdag en zondag welkom op de evenementenweide van het Kristalpark. De toegang bedraagt 18 euro voor personen boven 16 jaar.

www.imm2016.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio