© Photo News

Zorgen om Josje: K3 afgelopen, wat nu gedaan?

Dit weekend valt het doek definitief over de ‘oude’ K3. Kristel en Karen weten al wat ze met hun herwonnen vrijheid zullen aanvangen, maar wat gaat Josje doen? Niemand die het precies weet, en toch zal er snel een beslissing moeten genomen worden. Zeker omdat ze in Nederland al helemaal is weggezakt in de anonimiteit, aldus een journalist in Dag Allemaal.

kidr

Er werd al langer over gepraat: wat zou er na het einde van K3 gebeuren met Josje? Kristel blijft verbonden met de groep als manager, Karen is druk bezig met tv-werk en heeft een exclusiviteitscontract met VIER en VIJF. Maar Josje, die als vervangster van Kathleen overigens ook financieel de minste reserves kon opbouwen, leek geen nieuwe carrière voor ogen te hebben.

Intussen heeft ze een boek ‘Dresscode Josje’ klaar, maar dat lijkt niet de Grote Start te zijn. Integendeel, in Nederland is er totaal geen interesse in de blondine, weet Dag Allemaal. “Ze is in Nederland geen hot item meer, eerder iemand die al wegzinkt in de totale anonimiteit. In de Grote Stilte”, vertelt een journalist van de Nederlandse krant De Telegraaf. Ook haar vrienden weten niet wat de toekomst zal brengen. “Ze weet zelf niet goed waar ze heen wil. Ze zal moeten wennen aan het afscheid, en gaat eerst een maand naar Latijns-Amerika om haar hoofd leeg te maken. Maar daarna? Mode is één van haar passies, maar ze kan in Latijn-Amerika even goed inspiratie opdoen voor een carrière als countryzangeres”, aldus beste vriend Jody Van Geert.