© EPA

The Corrs vervangen Roxette op Suikerrock

De Ierse band The Corrs komt op zondag 31 juli naar Suikerrock. Dat maakte de organisatie van het Tiense muziekfestival donderdag bekend. The Corrs vervangen Roxette, dat door gezondheidsproblemen van zangeres Maria Fredriksson haar zomertournee annuleerde.

tomas

"The Corrs waren één van de grootste bands aan het begin van de jaren 2000, verkochten meer dan 40 miljoen platen en scoorden hits met onder andere 'Breathless', 'Dreams' en 'Radio'. Na een decennium uit de spotlights is Ierlands fijnste exportproduct terug met een nieuw album 'White light' en een nieuwe tournee", zo meldt Suikerrock.

Met de komst van The Corrs wordt de leemte opgevuld die Roxette naliet. De Zweedse popgroep werd naar aanleiding van zijn dertigjarige bestaan uitgenodigd, maar door gezondheidsproblemen bij Marie Frederiksson moest Roxette de 'XXX-The 30th Anniversary Tour' annuleren.

Suikerrock vindt van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli plaats in Tienen. Naast The Corrs staan onder andere Deep Purple, Deus en Marco Borsato op de affiche. Meer info: www.suikerrock.be.

Lees meer over de festivals