Dansclub CLAP viert 20-jarig bestaan met grote dansshow

Print
As - Dansclub CLAP bestaat dit jaar 20 jaar. Daarom stond de jaarlijkse show helemaal in het teken van ‘Dansen doorheen de jaren’. Met het thema ‘Flashback’ keerden ze terug in de tijd.

Tijdens het weekend van 23 en 24 april dansten zo’n 130 dansers van alle jeugdgroepen met veel enthousiasme op muziek van de jaren ‘90, 2000 en 2010. Alle groepen kwamen aan bod: de kleutertjes, Kids 1 en 2, de jeugd van Street & Videodance 1, 2 en 25+, de groep Modern en de Zumba-dansers.
Op muziek van de jaren 90 dansten de kleuters helemaal in het roze op Barbiegirl, bouwden de Kids 1 een feestje op ‘We Like to Party’ van de Vengaboys en de Kids 2 hadden voor de gelegenheid 2 echte dj’s uitgenodigd om helemaal uit de bol te gaan met ‘Freak Out Today’.


Tijdens de jaren 2000 konden de elegante dansers van de groep Modern zich helemaal inleven op ‘Fallin’ van Alicia Keys en de tieners van S&V 1 haalden hun beste moves naar boven op ‘Move Your Body’.
De jaren 2010 bracht de Zumba-dansers helemaal in vervoering met ‘Juicy Wiggle’ van Redfoo, terwijl de dames van S&V25+ het podium swingend inpalmden op ‘Play That Sax’. De jeugddansers van S&V2 hadden dan weer alle moeite om op het podium te blijven met ‘Runaway’ van Galantis.

Mocht je zelf danskriebels hebben, kijk op onze website voor meer info over het lesaanbod, ook voor volwassenen.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio