© Geert Van de Velde

Genk on stage strikt Anastacia

Het gratis stadsfestival Genk on stage heeft een absolute topper aan de affiche toegevoegd. Zo zal niemand minder dan de Amerikaanse popster Anastacia op zondag 26 juni op het podium staan in de Genkse binnenstad. “We zijn bijzonder trots om deze internationale topnaam te kunnen aankondigen”, aldus schepen van Evenementen Lotte Trippaers. “Met exclusieve acts als deze zetten we ons festival nog meer op de kaart.”

tomas

Naast Anastacia werden nog enkele andere artiesten aan de affiche toegevoegd. Zo zakken ook Daan, Bent Van Looy, Glenn Claes, Bandits, Arbeid Adelt!, Radio Guga, Walrus, De Held, Meteor Musik en The Germans in juni af naar Genk.

Eerder werd al bekend dat ook Laura Tesoro, Emma Bale, Typhoon, Shantel, The Levellers, Zornik, Double Veterans en Faces On TV op één van de Genkse podiums zullen staan.

Op dinsdag 3 mei wordt een volgende lading namen gelost.

Kids

Ook voor de kinderen is de pret verzekerd. Voor hen is er immers ‘Kids on stage’ met muziek van Kapitein Winokio en Ian Thomas. Er wordt ook randanimatie voorzien.

De organisatie doet ook een speciale oproep aan de kinderen: “Kom als kapitein, matroos of piraat naar Kids on stage”, vertelt schepen van Jeugd Anniek Nagels. “Als jullie met 1.000 verkleed komen, doen de burgemeester en ik een tegenprestatie. Begin juni zal duidelijk worden wat die juist is.”

Genk on stage vindt plaats van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni 2016. Meer info: www.genkonstage.be .

Meer over Festivals

Aangeboden door onze partners