Celebs

Popdiva’s in de clinch over overlijden Prince

Print
Popdiva’s in de clinch over overlijden Prince

Foto: Jonathan Short/Invision/AP

Het overlijden van Prince heeft geleid tot een relletje op Twitter tussen Rita Ora en Lily Allen. Vooral die laatste kreeg daar veel kritiek voor.

Dat Prince op 57-jarige leeftijd overleden is, heeft veel mensen geraakt. Sociale media lopen over van de reacties op het overlijden. Ook andere sterren uit de muziekwereld, zoals Justin Timberlake en Justin Bieber, uitten er hun medeleven.

Ook popdiva Rita Ora deed dat. Ze postte een lang bericht over hoe zeer ze opkeek naar Prince en hoe graag ze hem zag. “Jij was zo speciaal voor mij. De muziek die we maakten, de dansbattles die we deden en de lachbuien die we gedeeld hebben. Ik hou van jou, P”, schreef ze.

Lily Allen wachtte niet lang met reageren. “Pics or it never happened”, schreef ze. Of: toon foto’s of ik geloof niets van je verhaal. Een reactie die op gelach werd onthaald bij enkelen, maar bij velen in het verkeerde keelgat schoot. Zo zeiden veel mensen dat ze maar beter kan stoppen met zich kwaad te maken op andere vrouwen. Allen bekende een beetje schuld door de reactie vrij snel weer weg te halen.

Niet te missen